ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

5.12.16

Η καμπάνια ξεκίνησε | «Πού πάνε τα λεφτά μας;

Tο πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου 2016 οι εθελοντές του Ποταμιού βρέθηκε στους σταθμούς του Μετρό Ελληνικό, Άγιο Αντώνιο και..
Δουκίσσης Πλακεντίας με αφορμή την καμπάνια-πρωτοβουλία του Ποταμιού με τίτλο «Που πάνε τα λεφτά μας;». Εκεί συνομίλησαν με κόσμο και μοίρασαν φυλλάδια στους πολίτες ενημερώνοντας τους για τον επικείμενο προϋπολογισμό του 2017 και τις αντίστοιχες δαπάνες που περιέχει.
Ο Βουλευτής Αττικής Γιώργος Μαυρωτάς βρέθηκαν παρέα με εθελοντές του Κινήματος στον σταθμού του Ελληνικού όπου σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινή Γραμμή» στους Δημήτρη Οικονόμου και Βασίλη Λυριτζή, ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει σκανδιναβική φορολογία αλλά βαλκανικές υπηρεσίες και παροχές. Συνέχισε λέγοντας ότι: «Με την ανεργία να είναι το νούμερο ένα πρόβλημα στη χώρα, εμείς δίνουμε τα λιγότερα για τη στήριξη των ανέργων και την ενίσχυση της απασχόλησης, δηλαδή το 0,7% του ΑΕΠ, όταν ο μέσος όρος της ευρωζώνης είναι 1,8%. Στην υγεία δίνουμε το 4,7% του ΑΕΠ ενώ ο μέσος όρος στην Ευρωζώνη είναι το 7,3% και όταν για «γενικές υπηρεσίες» δίνουμε το 3,7% του ΑΕΠ, τριπλάσιο ποσοστό από το μέσο όρος της Ευρωζώνης».

Η καμπάνια ξεκίνησε | «Πού πάνε τα λεφτά μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου