ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

7.11.14

Απόφαση της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, για χρηματοδότηση του σχολείου της Μονάδας Απεξάρτησης '18 Άνω'.

Απόφαση της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, για χρηματοδότηση του σχολείου της Μονάδας Απεξάρτησης '18 Άνω'.Άμεση λειτουργία του σχολείου της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών ‘18 Άνω’ με κάλυψη δαπανών από προϋπολογισμό ΨΝΑ.
Η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, με εντολή της προς τον Διοικητή του Ψ.Ν.Α., Παύλο Θεοδωρακη, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία του σχολείου της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών ‘18 Άνω ..
’ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και μέχρις ότου να ομαλοποιηθεί η χρηματοδότησή του από το Υπουργείο Παιδείας, ζήτησε την άμεση χρηματοδότηση και κάλυψη των δαπανών του σχολείου από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου, προκειμένου να μη χαθεί η τρέχουσα σχολική χρονιά.
Να σημειωθεί ότι κατά τους προηγούμενους μήνες, τόσο η Υφυπουργός, όσο και ο Διοικητής του νοσοκομείου, με παρεμβάσεις τους προς το Υπουργείο Παιδείας έχουν ζητήσει επανειλημμένα την επίλυση του ζητήματος που έχει προκύψει με τους καθηγητές του σχολείου.
Όπως σημείωσε η Υφυπουργός, η συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου αποτελεί κρίσιμης σημασίας παράγοντα για την κοινωνική επανένταξη των θεραπευόμενων και για την πρόληψη της υποτροπής τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου