ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

31.10.21

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ κ. ΜΕΡΚΕΛ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ”

 Την ώρα που η καγκελάρ
ιος Μέρκελ έπλεκε το εγκώμιο της Τουρκίας για την «συμβολή» της στο προσφυγικό, ενώπιον του «άφωνου» Έλληνα πρωθυπουργού, τουρκικό πλοίο με 400 παράνομους μετανάστες εισέβαλε σε περιοχή ανατολικά της Κρήτης!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει τους προκλητικούς ισχυρισμούς της κ. Μέρκελ που αποκαλύπτουν την εξόφθαλμη στήριξη της Γερμανίας προς την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή που η Γερμανία καταδικάζει την Λευκορωσία για εργαλειοποίησή των παράνομων μεταναστών και «υβριδικό πόλεμο» εναντίον της ΕΕ, ξεπλένει την Τουρκία η οποία διαπράττει πολλαπλάσια παρόμοια εγκλήματα κατά της Ελλάδος εδώ και χρόνια!

Η μοναδική «συμβολή» της Τουρκίας στο προσφυγικό, είναι η δημιουργία προσφύγων με τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει, το δουλεμπόριο το οποίο υποθάλπει, και ο υβριδικός πόλεμος με την εργαλειοποίηση των παράνομων μεταναστών προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα.

Η αφωνία της κυβέρνησης απέναντι στην νέα αυτή γερμανική πρόκληση, εντός μάλιστα ελληνικού εδάφους, δείχνει ότι ούτε θέλει, ούτε μπορεί να προασπίσει τα εθνικά μας δίκαια και την εθνική μας ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου