ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

15.1.19

Βασίλης Λεβέντης: Η Ένωση Κεντρώων λέει όχι στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, όχι στην συμφωνία των Πρεσπών

«Αυτή η Βουλή είναι καταραμένη και πρέπει να διαλυθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο ραδιόφωνο της Πάτρας. Όσον αφορά το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, ο κ. Λεβέντης το χαρακτήρισε σκηνοθετημένο και έκανε λόγο για συμπαιγνία,
πρόσθεσε μάλιστα ότι εάν ήθελε ο κ. Καμμένος να μη φθάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα την είχε ρίξει από τον περασμένο Ιούνιο. Τώρα είναι αργά.
Ο κ. Λεβέντης επίσης αναφέρθηκε στις μετακινήσεις βουλευτών από κόμμα σε κόμμα λέγοντας ότι πρόκειται για αποστασίες, αφού μιλάμε για βουλευτές που έχουν κερδίσει την έδρα τους με λίστα σε άλλα κόμματα από αυτά που είναι σήμερα. Αυτό δεν είναι πολιτικά ηθικό. Στην Ελληνική Βουλή υπάρχουν δυο «φίδια», ο κ. Τσίπρας που με τεχνάσματα προσπαθεί να κρατηθεί λίγους μήνες στην εξουσία και ο κ. Μητσοτάκης που κάνει ότι μπορεί, μέσω δημοσκοπήσεων, για να εξαφανίσει πολιτικά την Ένωση Κεντρώων και η επόμενη Βουλή να έχει 5 κόμματα έτσι ώστε να πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου