ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

17.1.19

Φώφη Γεννηματά: Να σέβεστε λίγο περισσότερο τη Δημοκρατία κύριε Τσίπρα τώρα στα στερνά σας

Κύριε Τσίπρα έχετε ξεφύγει. Δεν έχετε αφήγημα. Δεν ξέρετε τι να πείτε απέναντί μας και μας λέτε διαρκώς τα ίδια. Επαναλαμβάνεστε. Ότι δήθεν λέω τα ίδια με τον κ. Μητσοτάκη. Αν με είχατε ακούσει πραγματικά χθες και σήμερα, θα με ακούγατε να σας λέω ότι αυτό που πραγματικά έχετε κάνει, είναι ότι έχετε υπογράψει ένα συμβόλαιο με την πιο βαθιά δεξιά. Συμβόλαιο διάλυσης της Δημοκρατικής Παράταξης.


Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι επιλέξατε να στηριχτείτε ακόμα και σε αυτή τη φάση από βουλευτές που προέρχονται από την καρδιά της δεξιάς και ότι συμπεριλαμβάνονται στην Κυβέρνηση σας ακόμη και σήμερα στελέχη της Καραμανλίκης περιόδου.
Ότι την Καραμανλική περίοδο την θαυμάζετε και την αντιγράφετε το έχετε αποδείξει με κάθε τρόπο. Το πιο κωμικό λοιπόν σε αυτήν την δήθεν κεντροαριστερά για την οποία μιλάτε, δεν είναι τόσο οι γυρολόγοι και τα απομεινάρια της δεξιάς, όσο είστε ό ίδιος που αποζητάτε σωσίβιο σωτηρίας.
Και έρχεστε μάλιστα και μας λέτε περίπου ότι μας κάνατε και χάρη που ζητάτε ψήφο εμπιστοσύνης ενώ έχετε χάσει την δεδηλωμένη. Να σέβεστε λίγο περισσότερο τη Δημοκρατία κύριε Τσίπρα τώρα στα στερνά σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου