ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

14.10.18

Τα 11 Σημεία - Προτάσεις Για Την Ελλάδα Του Αύριο

1. Για τη μείωση κατά 50% του μισθού όλων των αιρετών, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, δημάρχους, περιφερειάρχες, καθώς και για δραστική μείωση δαπανών για συμβούλους, μετακλητούς, αποσπασμένους και συνεργάτες όλων των ανωτέρω.
2. Για τη θέσπιση μέγιστης σύνταξης έως του ποσού των 1.500€ για όλους τους πολίτες και την κατάργηση της σύνταξης για νυν και τέως βουλευτές, υπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας, Πρωθυπουργούς και όσους κατέλαβαν πάσης φύσεως αξιώματα στους βαθμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.                                                                                                                                              τον μέσω ειδικού σχεδίου εντοπισμό, με αναδρομή σε βάθος 10ετίας όλων των αργομίσθων του δημοσίου, των ΔΕΚΟ και των δήμων και περιφερειών και την μετάθεσή τους στον Ιδιωτικό Τομέα, ώστε να μειωθούν οι δαπάνες του δημοσίου και να επιβραβευτούν οι ευσυνείδητοι δημόσιοι υπάλληλοι.
3. Για 
 
4. Για τη θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων για όλα τα επιδόματα, τις φοροαπαλλαγές και τις συντάξεις όλων των πολιτών, ώστε με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από τους έχοντες και κατέχοντες να στηριχθούν οι ευάλωτες ομάδες πολιτών (ΑΜΕΑάνεργοιμονογονεϊκές οικογένειεςφοιτητέςπολύτεκνοιαγρότεςστρατιώτες).
 
5. Για τον ορισμό του αριθμού των βουλευτών στους 200, όπως επιτρέπει το Σύνταγμα και αργότερα στους 150 (όταν γίνει τροποποίηση του Συντάγματος).
 
6. Για μέθοδο προσλήψεων προσωπικού στο δημόσιο τομέα με απόλυτα αδιάβλητα μόρια. Το μέτρο μπορεί να ισχύσει και στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου τα νομικά πρόσωπα να μπουν σε ευεργετικά Ευρωπαϊκά προγράμματα και να τύχουν τραπεζικών διευκολύνσεων.
 
7. Για τη θέσπιση της Απλής Αναλογικής (χωρίς μπόνους) τόσο για τις βουλευτικές εκλογές όσο και για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και την κατοχύρωση του μέτρου ως συνταγματικού άρθρου.
 
8. Για τη θέσπιση του μέτρου να μετέχουν οι εργαζόμενοι στα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων μέχρι ποσοστού 40% επί του συνόλου τους.
 
9. Για την πλουραλιστική λειτουργία όλων των ΜΜΕ (τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, εφημερίδων) και την επιβολή αυστηρών κυρώσεων σε περίπτωση διενέργειας μεθοδευμένης προπαγάνδας.
 
10. Για την έγκριση από τη Βουλή όλων των δανείων, ομολόγων, αξιογράφων που εκδίδει το κράτος και την παραπομπή στη δικαιοσύνη Πρωθυπουργού που υπερβαίνει στη διαχείριση των οικονομικών το ποσοστό ελλείμματος που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
11. Για τη διάσωση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών υπό όποιο κόστος, τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ελλάδα που να απορρίπτει την παραχώρηση ονόματος, γλώσσας και εθνικότητας Μακεδονικής στους Σκοπιανούς, τη διακήρυξη προς τη διεθνή κοινότητα ότι ο λαός μας ούτε εκβιάζεται ούτε ενδίδει μπροστά σε τέτοια κορυφαία ζητήματα.
Επίσης ζητούμε την παραπομπή σε δίκη όσων μειοδότησαν και δημιούργησαν τετελεσμένα στην υπόθεση αυτή.
 
Η Ένωση Κεντρώων εξαρχής ετάχθη υπέρ της παροχής γενναίων άλλων ανταλλαγμάτων προς τα Σκόπια, αρκεί να δείξουν σεβασμό προς την Ελλάδα και να παύσουν να ζητούν πράγματα που δεν τους ανήκουν κυρίως δε να ονομάσουν επίσημα το κράτος τους ως Σκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου