ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

21.7.18

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Για τον κ. Κοτζιά και τον κ. Ζουράρι
 «Θέατρο του παραλόγου». Δεν υπάρχει περίπτωση πανευρωπαϊκά, κυβέρνηση που αποτελείται από 2 κόμματα με Υπουργό & Αντιπρόεδρο Βουλής να ανταλλάσσουν τέτοιους χαρακτηρισμούς, απόψεις &
ιδέες. Ντροπιαστική η εικόνα για τη χώρα.
Επιβεβαιώνεται η Φ. Γεννηματά σε όσα είπε στις Σέρρες. ​
Μακριά από εθνικισμούς, που δεν αξίζουν στην Ελλάδα, υπάρχει αγωνία για το σήμερα και το αύριο τις πατρίδας μας γιατί η συμφωνία έχει τρύπες.
Κανείς δε μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στα όσα λέει ο κ. Καμμένος, όποιος τον ακούει γελάει, όμως υπάρχουν αποτελέσματα για τη διεθνή εικόνα της χώρας μας και στιγματίζεται ο ελληνικός λαός, μετά τα ατοπήματα σε εθνικά και οικονομικά ζητήματα είμαστε πλέον σε προεκλογική περίοδο.

Δεν αφορά μόνο το Σκοπιανό, αφορά τα ζητήματα με την Τουρκία καθώς και αυτά που εξελίσσονται με τη Ρωσία. Δέκα μέρες μετά ακόμη δεν έχουμε ενημερωθεί επίσημα από την Κυβέρνηση. Είναι ένα εγγενές πρόβλημα, είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια,.
Ζητήσαμε ενημέρωση για τους δύο διπλωμάτες, υπάρχει απόρρητη επιτροπή στη Βουλή που θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε, αλλά δεν έγινε. Εδώ και τώρα πρέπει ο κ. Κοτζιάς να ενημερωθεί από τα Σκόπια ποιοι είναι οι επιχειρηματίες που δωροδόκησαν.
Δεν πρέπει να λειτουργούμε σε ένα καθεστώς σεναρίων κατασκοπίας, γύρω από τη χώρα που παραπέμπει σε άλλες εποχές ή κινηματογραφικές ταινίες. Αυτό επισφραγίζεται από την αναβολή της επίσκεψης του κ. Λαβρόφ.
Πρέπει να κάνουμε εθνικά υπεύθυνους χειρισμούς.

Για τις φιέστες Αυγούστου 
Η κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Υπέγραψε μνημόνιο έως το 2060 με μέτρα & υψηλά πλεονάσματα, 2 νόμους με μειώσεις συντάξεων & κανένα νόμο για την ανακούφιση των πολιτών, μας έδεσε χειροπόδαρα & λέει ότι θα κάνει πάρτι & γιορτές τον Αύγουστο. Προσβάλλει τη νοημοσύνη & την αξιοπρέπεια του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου