ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

21.6.18

Ντροπιαστικές οδηγίες προς τους αστυνομικούς!

Ντροπιαστικές οδηγίες λαμβάνουν ατύπως οι αστυνομικοί για την ελεύθερη μετακίνησή τους στο μετρό και τις αστικές συγκοινωνίες, καθώς παροτρύνονται είτε να αναζητήσουν κάποιον υπάλληλο των επιβατικών
σταθμών, εάν και εφόσον είναι διαθέσιμος, για να ανοίξει τις μπάρες εισόδου, είτε να ακολουθήσουν κάποιον επιβάτη, που κάνει χρήση του ηλεκτρονικού του εισιτηρίου, για να περάσουν μαζί του από τις μπάρες.
«Οι Έλληνες αστυνομικοί δεν είναι λαθρεπιβάτες και αντί η ηγεσία τους να τους δίνει τέτοιες ντροπιαστικές συμβουλές, καλό θα είναι να πιέσει τον Υπουργό τους κ. Τόσκα να υπογράψει μαζί με τους Υπουργούς Μεταφορών και Οικονομικών την Κοινή Υπουργική Απόφαση, που προβλέπει το άρθρο 86 του Ν.4530/2018 για την ελεύθερη μετακίνηση των αστυνομικών στα Μ.Μ.Μ.», δήλωσε ο Γιώργος Αμυράς καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Ο βουλευτής επισημαίνει ότι οι αστυνομικοί διατίθενται από την υπηρεσία τους τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα σε αποστολές μέτρων φύλαξης μακρινών αποστάσεων (γήπεδα, πορείες, κλπ) και η ανάγκη μετακίνησής τους με τα Μ.Μ.Μ. είναι αυξημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου