ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

20.11.17

Απάντηση Χρ. Μαντά σε Α. Λοβέρδο στη Βουλή: Πάει να γίνει πολιτικό έθιμο κάθε φορά που ξεκινά μια διαδικασία ο κ. Λοβέρδος να βάζει ζητήματα

Απάντηση Χρ. Μαντά σε Α. Λοβέρδο στη Βουλή: Πάει να γίνει πολιτικό έθιμο κάθε φορά που ξεκινά μια διαδικασία ο κ. Λοβέρδος να βάζει ζητήματαΑπάντηση στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος υποστήριξε πως η αναβολή της συζήτησης του Νομοσχεδίου για το κοινωνικό μέρισμα αμφισβητεί τον κατεπείγοντα χαρακτήρα του, έδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς.
Σήμερα στη Βουλή και στην αρχή της διαδικασίας της συζήτησης για το Κοινωνικό Μέρισμα, ο Χρήστος Μαντάς είπε:
«Πάει να γίνει πολιτικό έθιμο κάθε φορά που ξεκινά μια διαδικασία ο κ. Λοβέρδος να βάζει ζητήματα. Κάτι που βέβαια είναι δικαίωμά του. Πολιτικά με εξόργισε όμως, ότι με ένα πολιτικά κυνικό και χυδαίο τρόπο, επιχείρησε να στηρίξει το επιχείρημα ότι κατέρρευσε ο χαρακτήρας του κατεπείγοντος, πάνω στην τραγωδία που έζησαν και ζουν οι άνθρωποι που χτυπήθηκαν από την φυσική καταστροφή. Που έδεσε αν θέλετε με τις διαχρονικές ανεπάρκειες των μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας. Η κατεπείγουσα διαδικασία και η αντίστοιχη επιχειρηματολογία έχει εξαντληθεί στην συζήτηση στις επιτροπές και το θέμα έχει κλείσει. Για τα υπόλοιπα προφανώς πρέπει να έρθει η αντίστοιχη τροπολογία στη Βουλή για να μπορέσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν με επάρκεια. Όμως αυτό δεν μειώνει σε καμιά περίπτωση την ανάγκη να υπάρξει αυτή η πρωτοβουλία (σε αυτό νομίζω συμφωνούμε όλοι) και να ενισχυθούν οι άνθρωποι αυτοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου