ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

20.9.17

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Συνάντηση Βασίλη Λεβέντη με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο ΠαππούΑμέσως μετά την συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο της Φυλής Χ. Παππού στο δημαρχείο της περιοχής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο.        
                                                                       "η ΔΕΘ τελείωσε και μαζί της τελείωσε και η δυνατότητα που είχαν οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης να είναι μια φορά ειλικρινείς. Το όνειρο και των δυο τους είναι να συνεχίσουν τον δικομματισμό, όπως παλιά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τώρα να έχουμε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Κουρασμένο βλέπει η ΝΔ τον πρωθυπουργό, επικίνδυνο βλέπει τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Τσίπρας ότι θα φέρει μνημόνιο. Το τέταρτο μνημόνιο φοβάμαι ότι θα το φέρουν και οι δυο, αφού ο ένας κατηγορεί τον άλλον ότι θα φέρει το νέο μνημόνιο. Άρα το εξασφαλίσαμε γιατί θα το φέρουν και οι δυο. Εμείς πονάμε αυτό τον λαό που φεύγει στο εξωτερικό, που του κόβονται συντάξεις, που πληρώνει υψηλή φορολογία να σεβαστούμε αυτό τον λαό.
Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε να τα βρει ο πολιτικός κόσμος για να έρθουν επενδύσεις, διότι επενδύσεις με 153 βουλευτές ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η ΝΔ μπορεί να φέρει αυτές τις επενδύσεις".                                                                                                                                                 Ο κ. Λεβέντης  είχε μια πολύ εποικοδομητική  ζήτηση με τον δήμαρχο Φυλής, για όλα τα προβλήματα. αλλά  και τις δράσεις του δήμου, που αφορούν την τρέχουσα περίοδο. Ο κ. Παππούς ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και τόνισε πως η δημοτική αρχή κινείται συντονισμένα με τις αρμόδιες υπηρεσίες και έτσι δεν χάνεται ούτε ένα ευρώ από τα κοινοτικά προγράμματα ΕΣΠΑ. Ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως το κόμμα του θα είναι δίπλα του στην προσπάθεια που κάνει για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής. Τον κ. Λεβέντη συνόδευε το στέλεχος του κόμματος Γ. Δαμάσκος.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου