ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

20.6.17

Τραγέλαφος Σπίρτζη για επέκταση Προαστιακού στο Λαύριο

Ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον, Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η πρόσφατη  απόφαση απόρριψης της Αίτησης Χρηματοδότησης της Πράξης «Κατασκευή της
προαστιακής σιδηροδρομικής γραμμής από τον κόμβο Κορωπίου έως τον τερματικό σταθμό του Λιμένα Λαυρίου» από το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων και ΕΣΠΑ, αποτελεί τραγέλαφο κι άλλη μια απόδειξη της προχειρότητας με την οποία ωριμάζει τα έργα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.
Αναρωτιέται ο απλός πολίτης πώς είναι δυνατόν, ένα έργο που αποτελεί συνέχεια των Διευρωπαϊκών Αξόνων, να απορρίπτεται, διότι “η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο πρώτο στάδιο, που αφορούσε τον έλεγχο πληρότητας κι επιλεξιμότητας”.
Πώς είναι δυνατόν να μην γνώριζαν οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τις απαιτήσεις του Προγράμματος, όταν αυτές είναι απολύτως γνωστές και με σαφήνεια προσδιορισμένες;
Οι απαντήσεις για μια ακόμη φορά είναι προφανείς:
Είτε ο κ. Σπίρτζης δεν έχει ιδέα για τις απαιτήσεις του Προγράμματος, είτε εντέχνως ανεβάζει ακόμη μία θεατρική παράσταση για να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες και τις δικές του αστοχίες στον εξίσου κακό αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης!
Τα συμπεράσματα προφανή, για τη σοβαρότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου