ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

27.6.17

Πολίτες και εργαζόμενοι εγκλωβισμένοι στον λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Μετά την κατάθεση προτάσεων για την άμεση επίλυση του προβλήματος από τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους, το Ποτάμι αναδεικνύει τους λάθος χειρισμούς της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ -
ΑΝΕΛ και μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στη Βουλή από τον Γραμματέα Κοινοβουλευτικού Έργου και βουλευτή Αττικής, Γιώργο Μαυρωτά, προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Σκουρλέτη.
Με τα σκουπίδια στους δρόμους των πόλεων να έχουν σχηματίσει βουνά και την αγανάκτηση των κατοίκων να έχει φθάσει στα όριά της, καθώς πλέον, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών, υπάρχει σημαντικός κίνδυνος και για τη δημόσια υγεία, όπως άλλωστε προειδοποιεί και το ΚΕΕΛΠΝΟ, η Κυβέρνηση πάλι καθυστερημένα επιχειρεί να δώσει «λύση» σε προβλήματα που η ίδια δημιούργησε.
Ο βουλευτής του Ποταμιού καταδεικνύει το χρονικό των λάθος χειρισμών, τονίζοντας ότι το φαινόμενο αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα της ανικανότητας, του λαϊκισμού και της μικροπολιτικής σκοπιμότητας των προηγούμενων κυβερνήσεων και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες «εθελοτυφλώντας» κατάφεραν να εγκλωβίσουν και τους εργαζόμενους και τους πολίτες.
Απευθυνόμενος στον κ. Σκουρλέτη ζητά επίσημη ενημέρωση για τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης σχετικά με τους συμβασιούχους και στη βάση ποιου σχεδιασμού θα προχωρήσει στην κάλυψη των κενών θέσεων καθαριότητας στους Δήμους, εν όψει μάλιστα και της διαφαινόμενης νομοθετικής ρύθμισης για προσωρινή τακτοποίηση του ζητήματος. Τέλος, ρωτά ποιο είναι το εναλλακτικό σχέδιο της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της συσσώρευσης σκουπιδιών στους δρόμους και της αναγκαίας αποκομιδής τους, σε περίπτωση συνέχισης των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου