ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

5.5.17

Υπόλογη η Κυβέρνηση για το νέο φιάσκο στο ποδόσφαιρο

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτει, μια ακόμη φορά, θύμα της ανικανότητας και της ανευθυνότητας αυτών που έχουν αναλάβει τις τύχες του.
Ο τελικός του Κυπέλλου, που σε κάθε προηγμένη χώρα είναι μια αθλητική γιορτή, στην Ελλάδα έχει γίνει συνώνυμη του μπάχαλου και της προχειρότητας.
 
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να ασχοληθεί με τις συνθήκες διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου μόλις δύο ημέρες πριν τον αγώνα. Για να ανακαλύψει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια όσων θα βρεθούν στο γήπεδο και να καταλήξει – μετά από ολονύκτιο θέατρο του παραλόγου – στην απόφαση αναβολής του τελικού.
 
Για να την πάρει πίσω στη συνέχεια και να δηλώσει ότι θα αποφασίσει ... προσεχώς. Λες και έχουν εκλείψει μέσα σε λίγες ώρες τα προβλήματα ασφαλείας που επικαλέστηκε.
 
Βρισκόμαστε ένα 24ωρο  πριν τον τελικό και κανείς δεν μπορεί να δηλώσει υπεύθυνα αν αυτός θα διεξαχθεί και υπό ποιες συνθήκες.
 
Οι ευθύνες για το φιάσκο, που διασύρει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη χώρα μας διεθνώς, έχουν ονοματεπώνυμο και βαραίνουν τόσο τον Υφυπουργό Αθλητισμού όσο και την ανεκδιήγητη Διοικούσα Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Αυτούς που υπόσχονταν ότι θα φτιάξουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το οδήγησαν στον πάτο.
 
Ας γνωρίζουν και οι δύο ότι υπάρχει και αξιοπρεπής δρόμος. Ο δρόμος της παραίτησης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου