ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

5.5.17

Ρ. Σβίγκου: Ο αγώνας ενάντια στην ακροδεξιά είναι αγώνας για τη δημοκρατία

Δήλωση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη γαλλική εφημερίδα Ουμανιτέ για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία
Στην παρέμβασή της στο αφιέρωμα της γαλλικής εφημερίδας Humanité για το δεύτερο γύρο
των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, αναφέρεται στη σημασία του αποτελέσματος των γαλλικών εκλογών για την Ευρώπη και στην αναγκαιότητα εκλογικής, πολιτικής αλλά και κοινωνικής ήττας της ακροδεξιάς.
Σχολιάζοντας την προεκλογική τακτική της Μαρίν Λεπέν, η Ράνια Σβίγκου επισημαίνει ότι επιχειρεί να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος των λαϊκών συμφερόντων και να κρύψει το πραγματικό πρόσωπο της ακροδεξιάς, που αντιστρατεύεται τις πανανθρώπινες και δημοκρατικές αξίες.
 Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται επίσης στο εξαιρετικό εκλογικό ποσοστό του Ζ.Λ Μελανσόν στον α’ γύρο και τονίζει ότι η μάχη της αριστεράς πρέπει να συνεχιστεί στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου. Όσο μεγαλύτερη είναι η ήττα της Λεπέν στις 7 Μάη, τόσο καλύτερη θα είναι η θέση της Αριστεράς την επόμενη μέρα για να υπερασπιστεί τις ιδέες της στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο, υπογραμμίζει η Ρ. Σβίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου