ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

26.5.17

Αποσπάσματα παρέμβασης της εκπροσώπου Τύπου στον ρ/σ «247» για τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση

Χθες υπήρξαν πολιτικές δυνάμεις που, έλεγα στους ακροατές, από χθες το λέμε, το τερμάτισαν με αφορμή τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση κατά του κ. Παπαδήμου και των δυο εργαζομένων που τον φυλούσαν Security. Δηλαδή, ακούσαμε
πράγματα όπως από τον κ. Kεγκέρογλου που έλεγε ότι πρέπει να καθαρίσουν τα Εξάρχεια, μέχρι και άλλες απόψεις ότι γενικώς πρέπει να παρθούν μέτρα αστυνομικού χαρακτήρα ή δεν ξέρω τι άλλο. Ήθελα το σχόλιο το δικό σας, αλλά και το γενικότερο σχόλιο για την επίθεση χθες.
 
Το πρώτο γενικότερο σχόλιο έχει να κάνει με την απόλυτη και κατηγορηματική καταδίκη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για την χθεσινή τρομοκρατική επίθεση, όπως επίσης θα ήθελα να εκφράσω και την συμπαράστασή μας στον κ. Παπαδήμο και, βέβαια, και στους συνοδούς του, όπως και στις οικογένειές τους.
Η Αριστερά, γνωρίζετε καλά, βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και πολιτικά και ιδεολογικά. Ακριβώς γιατί γνωρίζουμε τους κινδύνους που εγκυμονούν για τη δημοκρατία. Η κοινωνία βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες όπως επίσης, έχουμε δει και από τις χθεσινές δηλώσεις, βρίσκεται απέναντι σύσσωμος και ο πολιτικός κόσμος. 
Αλλά θα συμπληρώσω στο αρχικό σας σχόλιο ότι ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό και κρίσιμο ζήτημα για την ίδια τη δημοκρατία, οι πολιτικές δυνάμεις και τα πολιτικά πρόσωπα οφείλουν να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα και ψυχραιμία. Θα  πρέπει η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και θα υπάρξουν και απαντήσεις σχετικά με το περιστατικό και το πώς φτάσαμε σε αυτή την επίθεση. Και την ίδια στιγμή θα πρέπει να απομονωθούν απόψεις με μικροκομματική στόχευση που ανακαλύπτουν …..
 
-       Αυτό πια είναι άποψη. Δηλαδή, στο βίντεο του κ. Kεγκέρογλου, θα το δείτε το έχουμε σηκώσει και στη σελίδα…
 
Είδα, όπως και τη χθεσινή ανάρτηση του κ. Ψαριανού, ο οποίος κατηγορεί ως ηθικούς αυτουργούς μέλη της κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό. 
 
-       Ναι, το είδα και εγώ.
 
Προφανώς, αυτές είναι επικίνδυνες απόψεις που δεν θα έπρεπε να έχουν θέση αυτή τη στιγμή στο δημόσιο διάλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου