ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

18.1.17

Είμαστε μπροστά σε μια κυβερνητική επέλαση στα ΜΜΕ

Παρέμβαση του Σταύρου Θεοδωράκη για την προσπάθεια ελέγχου αλλά και εκφοβισμού ..των δημοσιογράφων

«Με μοχλό τις ελεγκτικές και διωκτικές αρχές ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει να ελέγξει και να συνετίσει ΜΜΕ που μέχρι χθες καταριόταν» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στον ΔΟΛ. Στη συνέχεια ανέφερε μια σειρά από «συμπτώσεις» που φανερώνουν το σχέδιο των κυβερνητικών: «Σήμερα ο κ. Ψυχάρης, με αρκετές φορολογικές εκκρεμότητες, πέρασε την πόρτα του ανακριτή, αφού πρώτα χθες το βράδυ παρέδωσε το συγκρότημά του στον έμπιστο του κ. Τσίπρα. Χθες επίσης η κ. Δούρου ανέθεσε την ανάπλαση του φαληρικού Δέλτα στον Άκτωρα του κ. Μπόμπολα, ο οποίος θέλει να αναλάβει τον ΔΟΛ».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού του τύπου από το καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ,  με «μπροστάρη» τον κ. Καμμένο. «Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν τόσο γελοίο, επικίνδυνο» είπε προσθέτωντας ότι είναι θλιβερό που κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν τολμά δημοσίως να καταδικάσει τις συμπεριφορές του κ. Καμμένου, ο οποίος απαιτεί €2 εκ. από τον Ανδρέα Πετρουλάκη.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε και στα δάνεια των κομμάτων και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής το οποίο δεν αποδίδει ευθύνες σε κανέναν, ρωτώντας τα Κυβερνητικά στελέχη: «Που είναι οι αποκαλύψεις με τις οποίες απειλούσατε τους προκατόχους σας στην εξουσία; Προφανώς η εθνική συνεννόηση άρχισε από τα δάνεια των κομμάτων». Και απευθυνόμενος σε όλα τα κόμματα που έχουν μεγάλα δάνεια είπε «Το ερώτημα είναι τριπλό. Γιατί τα πήρατε όλα αυτά τα δάνεια; Που τα ξοδέψατε; Πότε θα τα επιστρέψετε; Είναι οι απαντήσεις που οφείλετε να δώσετε στον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου