ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

4.5.16

Συνάντηση με τον Αναστάσιο Μαρκουϊζο (ΙΑΒΕΡΗΣ)

13092184_10153812713178089_2532260046171349061_nΗ Ένωση Κεντρώων συναντήθηκε με έναν σημαντικό άνθρωπο, ο οποίος έχει βάλει σαν στόχο της ζωής του την ανάπτυξη της οδικής ασφάλειας αλλά και της οδικής παιδείας της χώρας μας. Τον Αναστάσιο ..
Μαρκουίζο (Ιαβέρη), ο οποίος μας εξέθεσε την αγωνία αλλά και τις έμπρακτες ενέργειες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για την ευαισθητοποίηση της πολιτείας απέναντι στο φλέγον αυτό ζήτημα.
Κάθε χρόνο, τα ατυχήματα στην άσφαλτο κοστίζουν σε μεγάλο ανθρώπινο πόνο, αλλά και τεράστια οικονομικά ποσά. Σε καθαρά οικονομικό επίπεδο, η ζημιά για το ελληνικό δημόσιο εκτιμάται πάνω από 10 δις το έτος! Αυτό σημαίνει ότι αν ακολουθούσαμε μια στέρεα δομημένη και υπεύθυνη πολιτική στο συγκεκριμένο ζήτημα, εκτός των άλλων, θα είχαμε εξοικονομήσει τεράστια χρηματικά ποσά.
Ο Ιαβέρης μας κατέθεσε ένα τεκμηριωμένο σχέδιο που άπτεται όλων των υπουργείων. Δεσμευτήκαμε να το μελετήσουμε, αλλά και να το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε ώστε να προωθηθεί στην κυβέρνηση. Δυστυχώς και τα μεγάλα κόμματα και οι κυβερνητικοί παράγοντες έχουν αποδειχτεί ανάλγητοι στο συγκεκριμένο ζήτημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε με τις δυνάμεις μας να καταφέρουμε το μέγιστο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου