ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

26.5.15

Ρήξη με την Ευρώπη θα είναι καταστροφική

τσιοανατροτο MEGA και την εκπομπή Ανατροπή βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Τσιόδρας εκπρόσωπος τύπου του Ποταμιού....
Σε συζήτηση για την επιτροπή που έγινε σε σχέση με την εξέταση της επιλογής του προέδρου της ΕΡΤ ο κ. Τσιόδρας όπως και το υπόλοιπο πάνελ στάθηκε στην Πρόεδρο της βουλής κ. Κωνσταντοπούλου και την στάση της γενικότερα. Συγκεκριμένα ο κ. Τσιόδρας με χιουμοριστικό ύφος ανέφερε “Όταν βλέπω την ΠτΒ σκέφτομαι την φράση λευτεριά στους βουλευτές” και πρόσθεσε πως δεν είναι δυνατόν να ζητάει πιστοποιητικό βάφτισης σε μία τέτοια διαδικασία.
Για την ΕΡΤ ο κ. Τσιόδρας σχολίασε πως δυστυχώς η ΕΡΤ που βλέπουμε είναι η ΕΡΤ του παρελθόντος και συγκεκριμένα η ΕΡΤ που όλοι καταγγέλαμε για “μύριους όσους” λόγους και όχι η ΕΡΤ που όλοι αγαπήσαμε όπως είπε ο κ. Τσίπρας. Πρέπει να μπει μία πράξη της κυβέρνησης σε ότι αφορά τις άδειες των καναλιών και όχι να τα κρατάνε δέσμια υπό την απειλή της άδειας σχολίασε και είπε ότι μιλάμε αυτή τη στιγμή για μία ΕΡΤ δέσμια στην κυβέρνηση.
Για την συμφωνία και την διαπραγμάτευση ο κ. Τσιόδρας είπε συγκεκριμένα ότι το Ποτάμι γνωρίζει πως η συμφωνία θα είναι κακή. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έρθουμε σε ρήξη με την Ευρώπη και πρέπει να γνωρίζουμε τις εναλλακτικές. Είναι σαφές ότι θα διαφωνούμε σε πάρα πολλά σημεία της συμφωνίας με τους εταίρους γιατί η κυβέρνηση είναι γνωστό ότι κάνει μία πολύ κακή διαπραγμάτευση. Η απάντηση του Ποταμιού είναι σαφέστατη, η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου