ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

2.2.15

Να συζητήσουμε το νέο παραγωγικό μοντέλο που θα υποστηρίξει την ανάπτυξη

AMYRASΣτο MEGA εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Αμυράς. Ο βουλευτής του Ποταμιού στη Β’ περιφέρεια της Αθήνας, σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα, σημείωσε πως πρέπει να στηριχθεί η ελληνική κυβέρνηση,  ..
διερωτήθηκε όμως ποιο είναι το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης που γίνεται. «Μιλάμε για κούρεμα; Μιλάμε για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους; Μιλάμε για επιμήκυνση;», αναρωτήθηκε ο κ. Αμυράς, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη «να μπει επιτέλους στον λόγο της κυβέρνησης το θέμα το ριζικών μεταρρυθμίσεων, το θέμα της πάταξης της φοροδιαφυγής, του πελατειακού κράτους και της διαπλοκής».
Ο Γιώργος Αμυράς, επανέλαβε πως το Ποτάμι θα έχει ρόλο δημιουργικής αντιπολίτευσης. «Θα στηρίζουμε όσα κρίνουμε πως είναι ορθά, θα είμαστε αντίθετοι σε όσα πιστεύουμε πως είναι λάθος» σημείωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Αντίθετοι είμαστε για παράδειγμα, στο συγκρουσιακό κλίμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις και τις κινήσεις των εκπροσώπων της ελληνικής πλευράς, κλίμα που μας απομακρύνει τη συνεννόηση με την Ευρώπη».
Ο βουλευτής του Ποταμιού πρόσθεσε πως: «οι πολιτικές δυνάμεις, πρέπει να φέρουμε στο τραπέζι τη συζήτηση, για το νέο παραγωγικό μοντέλο που θα πρέπει να υποστηρίξει την ανάπτυξη. Ώστε και κοινωνικό κράτος να δημιουργηθεί και να βγούμε από το τέλμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου