ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

23.10.14

Συνάντηση του ΥΦΥΠΑΑΝ Νότη Μηταράκη με την Πρέσβη της Δανίας Mette Knudsen

mitarakis-KnudsenΟ Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης συναντήθηκε σήμερα στις   13.30 στο Υπουργείο Ανάπτυξης με την Πρέσβη της Δανίας κα Mette Knudsen. Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης και ο Διευθυντής Στρατηγικής και Επενδύσεων της A.P.M. Terminals,  ..
κ. SanderRiemersmaκαι συζήτησαν θέματα που αφορούν την διαδικασία ιδιωτικοποίησης των λιμένων Πειραιά και Θεσσαλονίκης.
Στις 14.00 ο κ. Μηταράκης συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της PCCWGlobal, κ. MarcHalbfinger, Διευθύνοντα Σύμβουλο της PCCWGlobalHellasκ. Πέτρο Μαυροειδή και τον κ. Γιάννη Γκιόκα, ιδρυτή και CEO της CrypteiaNetworks. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επένδυση της PCCWGlobal στην Ελλάδα μέσω της εξαγοράς της Ελληνικής νεοφυούς εταιρείας CrypteiaNetworks που διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στην ασφάλεια δεδομένων.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η επένδυση της PCCWGlobal, ενός πολύ μεγάλου παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, σε μια Ελληνική επιχείρηση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης τόσο για την Ελληνική οικονομία όσο και για τις δυνατότητες της Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Αποτελεί όμως και ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις ότι μπορούν να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας - καινοτομίας και να κατακτήσουν τις ξένες αγορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου