ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

11.8.17

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL

Για την αξιολόγηση:
Η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων των δήμων και των ΔΕΚΟ  είναι μέγιστη προτεραιότητα για την Ένωση Κεντρώων και για την χώρα, η δε κυβέρνηση με την στάση της
κωλυσιεργεί, ως εάν θέλει να καλύψει την αργομισθία και την παραβατικότητα στην λειτουργία του δημόσιου τομέα. Η ΑΔΕΔΥ με τις απειλές της με γενική απεργία, αν προχωρήσει η αξιολόγηση, κατ΄ουσίαν ομολογεί ότι η αξιολόγηση θα πιάσει λαβράκια και θα φανεί με πιο τρόπο πτώχευσε η χώρα.                                                                                                                                                                       Για τις δηλώσεις Βούτση που αφορούσαν την Ορθοδοξία:    Η κυβέρνηση έχει αποτύχει σε όλα. Πολεμάει με διάφορα ζητήματα που θέτει στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όπως, η σημαία, η προσευχή στα σχολεία, οι παρελάσεις, αλλά και με την Ορθοδοξία να αποκτήσει την αριστερή ταυτότητα μέσω της ...θρησκείας. Έχουν κάνει μετρήσεις στην κοινή γνώμη και έχουν καταλάβει, πως έχουν χάσει ψηφοφόρους προς τα αριστερά από την προσέγγιση με την εκκλησία. Ο κ. Βούτσης δεν μίλησε τυχαία πήρε επάνω του το θέμα μετά από συνεννόηση.
Για τις δηλώσεις Καμμένου:
Ο κ. Καμμένος δεν θέλει να βάλει λάδι στην φωτιά. Θέλει όμως να κρατήσει και το ακροδεξιό ακροατήριο του. Στα λόγια δείχνουν ότι τσακώνονται στην πράξη όμως είναι αγκαλιά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.                   Για την Κεντροαριστερά:Δεν βλέπω μέλλον, ο κ. Καμίνης είναι χαμηλού  προφίλ, είναι μια υποψηφιότητα περισσότερο αυτοπροβολής του ιδίου. Η Κεντροαριστερά χρειάζεται ισχυρή προσωπικότητα. Η Κεντροαριστερά είναι μια υπόθεση πληγωμένη. Ο κ. Τσίπρας μου είχε πει πρόσφατα, πως δεν φοβάται ούτε την Φ. Γεννηματά, ούτε τους πρώην συντρόφους του δραχμιστές. Η Ένωση Κεντρώων δεν μπορεί να συνεργαστεί με στελέχη που έχουν ταυτιστεί με το παρελθόν, τα σκάνδαλα και τα θαλασσοδάνεια που έφεραν την χώρα στην πτώχευση.  
Για Κ. Μητσοτάκη:
Είναι αλαζών. Είναι νέος άνθρωπος και θα έπρεπε να διδάξει, άλλη νοοτροπία και πολιτικό πολιτισμό   Για τις δημοσκοπήσεις:Η Ένωση Κεντρώων το 4% θα το κάνει 15%. Αυτό είναι το όνειρο μου και για αυτό δουλεύω μέρα-νύχτα. Δίνουμε τις μάχες μας καθημερινά. Οι δυο βουλευτές που αποχώρησαν από το κόμμα θα τιμωρηθούν το βράδυ των εκλογών και θα είναι η έκπληξη της βραδιάς. Έκανα λάθος, εγώ με τα χέρια μου τους διόρισα βουλευτές και αυτοί μου την έφεραν. Αυτό είναι αχαριστία.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου