ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

1.8.17

«Για πόσο καιρό ακόμα θα παραμένουν αναξιοποίητες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού;»

Το χρονίζον ζήτημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς και τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ολυμπιακό Χωριό φέρνει στην επικαιρότητα, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Γραμματέας
Κοινοβουλευτικού Έργου και βουλευτής Αττικής με το Ποτάμι Γιώργος Μαυρωτάς.
Σε συνέχεια της επίσκεψης κλιμακίου του Ποταμιού με επικεφαλής τον Σταύρο Θεοδωράκη την περασμένη Πέμπτη στις Αχαρνές, κατά την οποία μεταξύ άλλων συζητήθηκε με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Κασσαβό, και η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό, ο κ. Μαυρωτάς ζητά ενημέρωση από τους αρμόδιους Υπουργούς για ποιους λόγους συνεχίζεται η καθυστέρηση επιλογής φορέα διαχείρισης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού.
Επισημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα συμπληρωθεί μια 3ετία που το εν λόγω θέμα δεν έχει τελεσφορήσει ενώ μέσω της κοινοβουλευτικής ερώτησης υπενθυμίζει πως σημαντικές παρεμβάσεις όπως η ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και η αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μένουν πίσω εξαιτίας της συνεχιζόμενης εκκρεμότητας με τον ΟΑΕΔ.
Όπως σημειώνει ο κ. Μαυρωτάς, η ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών έχει ανάγκη από ένα άρτιο και λειτουργικό αθλητικό κέντρο άμεσα, για αυτό και μπορεί να γίνει αποδεκτό η Πολιτεία να χρονοτριβεί και να στερεί από τους πολίτες και ειδικά από τη νεολαία την πρόσβαση σε αθλητικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου