ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

2.8.17

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

 Από τον περασμένο Μάρτιο η Ένωση Κεντρώων είχε προειδοποιήσει ότι το διογκούμενο πρόβλημα εξυπηρέτησης των στεγαστικών δανείων, θα έσκαγε στην ελληνική κοινωνία με απρόβλεπτες συνέπειες.
Περισσότεροι από 450.000 δανειολήπτες και οι οικογένειές τους βρίσκονται σε απόγνωση και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους εξαιτίας της κρίσης. Δυστυχώς, σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μία φωτιά που σιγοκαίει τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας. Από τη μία πλευρά, οι τράπεζες προχωρούν σε πωλήσεις χαρτοφυλακίων ξεφορτώνοντας τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια σε funds του εξωτερικού και από την άλλη οι δανειολήπτες, ανήμποροι, αδυνατούν να αποπληρώσουν τα συγκεκριμένα δάνεια και χάνουν τις περιουσίες τους.
Η Ένωση Κεντρώων επαναφέρει την πρότασή της και ζητά από την Κυβέρνηση να νομοθετήσει άμεσα, ώστε να μπορούν οι δανειολήπτες να εξοφλούν τα δάνειά τους, ανεξαρτήτου ύψους ποσού, στο ίδιο ποσοστό που αγοράζουν οι ξένοι επιχειρηματίες την ελληνική ακίνητη περιουσία. Η Κυβέρνηση πρέπει τώρα να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα πριν να είναι αργά, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στην κοινωνία η οποία είναι ανάστατη και σε απόγνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου