ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

31.7.17

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: H κυβέρνηση να δουλέψει, αλλιώς να φύγει, δεν μπορεί να ροκανίζει τον χρόνο σε βάρος των επομένων γενιών της πατρίδας μας.

Β. Λεβέντης / Με το Γ. Αυτιά, ΣΚΑΪ TV / 30-7-2017 Για Βαρουφάκη:
"Δεν ξέρω, αν θα πρέπει να γίνει Ειδικό Δικαστήριο ή εξετστική επιτροπή για τα όσα συνέβησαν τότε και για όσα μαρτυρεί σήμερα ο Βαρουφάκης. Πάντως τα πράγματα είναι θολά στον ΣΥΡΙΖΑ. Και ανησυχώ,
γιατί ο πρωθυπουργός καθόταν και άκουγε τις αναλύσεις του τότε υπουργού των Οικονομικών, μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο, που έκανε λόγο για Grexit και διπλό σύστημα πληρωμών. Είναι στα καλά τους στον ΣΥΡΙΖΑ; Ο κόσμος είναι απογοητεύμενος θέλει να γνωρίζει που πάει η χώρα τι προοπτικές υπάρχουν".
 Για την κυβέρνηση: Είναι μια κυβέρνηση που δεν πιστεύει στο ευρώ, δεν κάνει μεταρρυθμίσεις δεν ανοίγει επαγγέλματα. Δε φθάνει να λες είμαι στο ευρώ χρειάζονται πράξεις. Έχει φορτώσει τον κόσμο με φόρους και οι μισοί προκειμένου να μην πληρώσουν φοροδιαφέυγουν".
Για τις τροπολογίες και την κοινοβουλευτική διαδικασία:
"Φέρνουν πακέτα τροπολογίες την τελευταία στιγμή και νομοσχέδια που το ένα αναιρεί το προηγούμενο. Τώρα φέρνουν αλλαγές στην  παιδεία χωρίς διαβούλευση και συζήτηση με την πανεπιστημιακή κοινότητα. Είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά που γίνονται. Δεν ακούνε την άλλη άποψη ότι και προτάσεις να έχουν κατατεθεί. Ο κάθε υπουργός κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι".
Για το Άγιο Όρος:
"Πρέπει να πληρώνει ΕΝΦΙΑ τι θα πεί ο κόσμος, αν ζητήσουμε απαλλαγή για τις Μονές. Οι πάντες πληρώνουν. Εδώ δεν δίνουν εξαίρεση ούτε για το χαμόγελο του Παιδιού. Αποσύρθηκε ευτυχώς η συγκεκριμένη τροπολογία".    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου