ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

15.7.17

Δήλωση Λεωνίδα Γρηγοράκου, υπεύθυνου του Τομέα Αυτοδιοίκησης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών

Το παρελθόν επιστρέφει. Ο Μαυρογιαλούρος είναι ξανά εδώ. Τα ρουσφέτια, ο εκμαυλισμός συνειδήσεων, οι πελατειακές σχέσεις, η κομματοκρατία, ο ευνουχισμός των θεσμών επιβεβαιώνουν πόσο μεγάλο και πόσο ηθικό είναι το πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ!  ..
Οι κυβερνώντες υποδυόμενοι τους νέους και τους άφθαρτους, διολισθαίνουν στις πιο μαύρες και γκρίζες πρακτικές καθεστώτων τριτοκοσμικών χωρών.  Νιώθοντας να βυθίζονται κάθε μέρα και περισσότερο στη φθορά και στην απαξίωση, επιχειρούν άθλια επιδρομή στην αυτοδιοίκηση. Βολεύουν εκατοντάδες ημετέρους. Προσπαθούν να προσεταιριστούν τους εργαζόμενους. Δημιουργούν ένα πλέγμα εξαρτήσεων ακόμη και με τους αιρετούς, υποσχόμενοι «τον ουρανό με τ’ άστρα».
Κι όλα αυτά την ώρα που μαίνεται άγρια η φορολογική επιδρομή στα ελληνικά νοικοκυριά. Ενώ η ιδιωτική οικονομία ζει τις χειρότερες στιγμές της και ο εφιάλτης της ανεργίας, ο φόβος, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα πλανώνται πάνω από τους νέους και τις νέες της χώρας μας.
Μέχρι τώρα θεωρούσαμε ότι ο Μαυρογιαλούρος είχε εξοβελιστεί από την πολιτική ζωή του τόπου. Με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επανήλθε δριμύτερος. Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του αποδεικνύονται οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της παρακμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου