ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

14.7.17

Συνάντηση Αντιπροσωπείας της ΔΗ.ΣΥ. με εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και αίτημα για σύγκληση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου σχετικά με τη ΛΑΡΚΟ

Αντιπροσωπεία της ΔΗ.ΣΥ. με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κ.Ο. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον Δ/ντή της Κ.Ο. Βασίλη ΄Εξαρχο συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους των Σωματείων Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ...
Στη συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ενημέρωσαν για την απαξίωση της Εταιρείας, παρά τις προσωπικές δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα και των Υπουργών του.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που δεν ενδιαφέρεται για επιχειρήσεις που παράγουν πλούτο για τη χώρα, οδηγεί  την επιχείρηση σε αδιέξοδο και κλείσιμο.
 Η ΔΗ.ΣΥ. αντί για υποσχέσεις και κούφια λόγια:
α) Συμφώνησε με τους εργαζόμενους να ζητήσει δια της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Παραγωγής και  Εμπορίου στην οποία να κληθούν οι αρμόδιοι Υπουργοί, η Διοίκηση της Εταιρείας, τα Σωματεία Εργαζομένων, η Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς και οι βασικοί μέτοχοι που είναι η Εθνική Τράπεζα και Δ.Ε.Η..
Η ανάγκη άμεσης σύγκλισης της Επιτροπής πηγάζει από το γεγονός ότι αναμένεται σύντομα η δημοσίευση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου χωρίς να υπάρχει Κυβερνητικό Σχέδιο για την επόμενη μέρα.
 β) Πρότεινε και αποδέχθηκαν οι εργαζόμενοι να επιδιωχθεί η  κατάρτιση Βιώσιμου Σχεδίου για τον εκσυγχρονισμό  της Εταιρείας που θα διασφαλίζει την παραγωγική λειτουργία και τις θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου