ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

6.7.17

Δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

O κ Τσίπρας αντί να απολογηθεί, στην επέτειο του δημοψηφίσματος με το οποίο εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό, είχε το θράσος να επιτεθεί  για μια ακόμα φορά στη Δημοκρατική Παράταξη.
 Στη Παράταξη που έκανε  την Ελλάδα μέλος της Ευρωζώνης  και την έσωσε από την καταστροφή της
άτακτης χρεοκοπίας αλλά και από τον όλεθρο που την απειλούσε τέτοιες ημέρες πριν από δύο χρόνια, εξ’ αιτίας των τυχοδιωκτικών επιλογών του.
Πανικόβλητος επιμένει να αναζητά σωσίβιο πολιτικής επιβίωσης στην σπίλωση και την  εξόντωση  των  πολιτικών  του αντιπάλων. Κανέναν όμως  δεν πείθει παριστάνοντας τον υπέρμαχο της διαφάνειας, την ίδια στιγμή που αρνείται κάθε έρευνα και έλεγχο για το βίο και την πολιτεία  της κυβέρνησης  του  ακόμα και για σειρά ύποπτα αντιθεσμικών ενεργειών του Συγκυβερνήτη του.
 Δεν μπορεί να είναι τιμητής και μάλιστα προκατόχων του, ο υπόλογος Πρωθυπουργός για τη ζημιά των 100 δις στον Ελληνικό λαό και  ο πολιτικά υπεύθυνος των επιλογών και ενεργειών των κ.κ Βαρουφάκη και Κιμ,  που παρά λίγο να τίναζαν τη χώρα στον αέρα.
Η αγωνία για την παραμονή στην εξουσία, κάνει  τον κ Τσίπρα να μοιάζει όλο και περισσότερο  με τον κ. Καμμένο. Με το ίδιο ύφος και ήθος. Έτσι αγκαλιασμένοι οδηγούνται στον γκρεμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου