ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

27.6.17

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ κατά των ναρκωτικών

Σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, είμαστε εδώ στο αθλητικό τουρνουά της ΚΝΕ, στο Χαϊδάρι, για να δηλώσουμε την απόφασή μας να πολεμήσουμε ενάντια σε κάθε προσπάθεια συμβιβασμού με τη νάρκωση των συνειδήσεων της νεολαίας μας.

Τα ναρκωτικά δεν είναι «γιατρικό», τα ναρκωτικά δεν είναι ελευθερία επιλογής, είναι καταναγκασμός στην εξαθλίωση, αυτή είναι η ουσία. Η διέξοδος βρίσκεται στην πάλη, στο συλλογικό αγώνα όλων μας, ενάντια στις αιτίες που τα δημιουργούν, ενάντια σε αυτό το σάπιο σύστημα και σε όσους δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα.
Είμαστε εδώ για να βροντοφωνάξουμε για μια ακόμη φορά, όλοι μαζί, ότι δε θέλουμε ζωή με δόσεις, θέλουμε ζωή ολόκληρη. Όχι σε όλα τα ναρκωτικά.
Οι πρωτοβουλίες αυτές της ΚΝΕ, του ΚΚΕ θα συνεχιστούν. Δεν είναι μόνο επετειακές, με αφορμή τη σημερινή ημέρα. Κάθε μέρα εργατικά συνδικάτα, σωματεία, σύλλογοι γυναικών, σχολεία, σχολές, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, θα πρέπει να συμβάλουν σε αυτό το μεγάλο κίνημα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου