ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

30.6.17

Η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υγείας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δύο χρόνια μετά, ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε και πάλι το Υπουργείο Υγείας για να επαναλάβει τις ίδιες εξαγγελίες και τα ίδια ψέματα.
Παρακολουθήσαμε μια κομματική φιέστα, με λίγους χειροκροτητές, μέσα στο Υπουργείο Υγείας, με τον κ.
Τσίπρα να απολογείται  για τις ευθύνες του για την κατάρρευση της δημόσιας υγείας και την διάλυση των νοσοκομείων.
Ο Πρωθυπουργός που δεν τόλμησε να προεκτείνει την εξεταστική επιτροπή στην περίοδο διακυβέρνησής του, βιάζεται και βγάζει ο ίδιος πορίσματα, βαφτίζει το κρέας – ψάρι παρουσιάζοντας ένα Κοινωφελές Ιδιωτικό Ίδρυμα ως δημόσιο Νοσοκομείο…
Είναι το ίδιο αστοιχείωτος όπως και ο εκλεκτός του Υπουργός, κ. Πολάκης!
Όσο για τις επερχόμενες δήθεν «επαναστατικές» αλλαγές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που ο κ. Τσίπρας διατυμπανίζει, αποτελούν στην ουσία την αποδόμηση των υπαρχουσών δομών που λειτουργούν.
Να σταματήσουν επιτέλους τα σόου και την προπαγάνδα γιατί οι πολίτες γνωρίζουν καλά την καταστροφή που έχουν φέρει στο χώρο της Υγείας.
Να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να φύγουν μήπως και σωθεί ότι έχει απομείνει όρθιο από την ιδιοτέλεια και την ανικανότητά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου