ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

27.6.17

ΣΥΡΙΖΑ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί της Χρυσής Αυγής δείχνουν πως ο στόχος του Κ. Μητσοτάκη επετεύχθη

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί της Χρυσής Αυγής για τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ιστοσελίδα Politico.eu, δείχνουν πως ο στόχος του επετεύχθη και μάλιστα πολύ άμεσα. Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των δηλώσεων του

με τις οποίες ο επικεφαλής της ΝΔ ξέπλυνε τα εγκλήματα της Χ.Α. λέγοντας πως σήμερα “είναι σαν να μην υπάρχει” ενώ η δική της οργάνωσης είναι σε εξέλιξη, δημοσίευμα της ιστοσελίδας ethnikismos.net έσπευσε να του δώσει τα εύσημα εκθειάζοντας τον ισχυρισμό του πως “η βία προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από την Αριστερά τα τελευταία χρόνια”.

Το ακόμα πιο θλιβερό είναι πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα κατέληγε σημειώνοντας πως η δήλωση του Κυρ. Μητσοτάκη θέτει νέα δεδομένα για τη δίκη της Χρυσής Αυγής! Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω κείμενο αναδημοσιεύτηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος της αλληλοαναγνώρισης και της λήψης των πιστοποιητικών αθωότητας.

Το εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα του Κυρ. Μητσοτάκη και η de facto συμπόρευση του με τους δολοφόνους της Χ.Α. συνιστά κίνηση άκρως υπονομευτική για την ίδια τη δημοκρατία. Αποδεικνύεται πως ο επικεφαλής της ΝΔ είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει λίγες παραπάνω ψήφους.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου