ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

11.1.17

ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο θράσους και υποκρισίας οι δηλώσεις Μητσοτάκη για την κατάσταση της δημόσιας υγείας

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για την υγεία
Οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής..
δικτύωσης μετά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, αλλά και η ανακοίνωση της ΝΔ στην οποία επιτίθεται στον Π.Πολάκη για την κατάσταση της δημόσιας υγείας, αποτελούν μνημείο θράσους και υποκρισίας.
Το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη που έκλεισε νοσοκομεία, απέλυσε μέσα σε μια εβδομάδα 2.500 γιατρούς του ΠΕΔΥ, επέβαλε εισιτήριο 5 ευρώ στα νοσοκομεία, μείωσε κατά σχεδόν 50% τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων οδηγώντας τη δημόσια υγεία σε εξαθλίωση, δεν μπορεί να εμπαίζει ούτε τους γιατρούς, ούτε το νοσηλευτικό προσωπικό, ούτε τους ασθενείς. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρείας Νοβάρτις προκαλούν έντονες απορίες ακόμα και στους πιο καλοπροαίρετους. 
Αντί, λοιπόν, να φωτογραφίζεται με τους γιατρούς, το καλύτερο που έχει να κάνει ο Κ. Μητσοτάκης είναι να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι σημαίνει η "συμφωνία αλήθειας" για την υγεία, στην οποία περιλαμβάνονται το πάγωμα των προσλήψεων στο δημόσιο και η περιστολή δαπανών, όπως είχε εξαγγείλει στη ΔΕΘ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου