ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

20.10.16

Στην κρίση οικονομίας, η Κυβέρνηση προσθέτει κρίση Δημοκρατίας

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για τις μεθοδεύσεις της ..
Κυβέρνησης που ευτελίζουν τους θεσμούς και προσβάλλουν τη Δημοκρατία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Ζούμε μέρες που οι συμπεριφορές, οι κινήσεις και οι μεθοδεύσεις, της Κυβέρνησης ευτελίζουν τους θεσμούς και προσβάλλουν τη Δημοκρατία. 
Η Νέα Δημοκρατία είχε προειδοποιήσει, ήδη από τον Ιούνιο, για την καλπάζουσα αυταρχικότητα της Κυβέρνησης. Ειδικά μάλιστα για την υποβάθμιση του Κοινοβουλίου, θυμίζω ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αποστείλει επιστολή στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου κ. Νίκο Βούτση. Επιστολή που μένει ακόμη αναπάντητη. 
Από τότε, η κατάσταση χειροτερεύει συνεχώς. Αποκορύφωμα οι σκοτεινές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες και οι παρεμβάσεις της στη Δικαιοσύνη. 
Πρόσφατα, ορισμένες από αυτές φέρουν έντονα χαρακτηριστικά παρακράτους. Και - όπως ανακοίνωσαν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η Ένωση Διοικητικών Δικαστών - συνδέονται “με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα”.
Με ευθύνη της Κυβέρνησης, στην κρίση οικονομίας, προστίθεται και κρίση Δημοκρατίας. 
Απέναντι σε όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, καλούμε τους πολίτες – το έκανε χθες, από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης – σε δημοκρατική εγρήγορση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου