ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

22.9.16

Ο Βασίλης Λεβέντης στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν ομογενείς, στην Αστόρια, στον Βασίλη Λεβέντη την Δευτέρα το βράδυ, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης. Ο πρόεδρος της Ένωσης ..
Κεντρώων μίλησε για θέματα που αφορούν τους ομογενείς, αλλά και ζητήματα της επικαιρότητας. Για την οικονομική κρίση, ο Β. Λεβέντης τόνισε ότι για να "βγεί η χώρα από μνημόνια πρέπει να γίνουν μεταρρυθμίσεις και να υπάρξει πολιτική σταθερότητα".
Ανέφερε ακόμη πως η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση και να τα "βρούν τα δυο μεγάλα κόμματα και να σχηματιστεί μια κυβέρνηση 250 βουλευτών, που θα δώσει στοιχεία εμπιστοσύνης στην διεθνή κοινότητα για να φέρουν επενδυτές στην χώρα μας".
Επανέλαβε, επίσης, πως "δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με τον Τσίπρα", και πρόσθεσε "εγώ έκανα 40 χρόνια να μπώ στην Βουλή και τώρα θα πάω να συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ?". Όσον αφορά την ψήφο των ομογενών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεσμεύτηκε πως θα βάλει "πλάτη" για να ψηφιστούν οι νόμοι που απαιτούνται για να έχουν δικαίωμα ψήφου οι ομογενείς μας.
Για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης είπε πως πρέπει να αλλάξει θέση η γειτονική χώρα και υπογράμμισε πως η Ένωση Κεντρώων δεν αποδέχεται να υπάρχει ο όρος Μακεδονία στηνονομασία των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου