ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

21.8.16

Η σπίθα να γίνει φλόγα και η Ελλάδα να φύγει μπροστά

«Η Ελλάδα μπορεί να πάει πολύ μπροστά αρκεί να το πιστέψουμε. Αλλά οι περισσότεροι που έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα δεν έχουν ..
εμφυσήσει στον κόσμο την δύναμη να φύγει μπροστά. Όλοι μπορούμε να νικήσουμε τις αδυναμίες μας, να καλύψουμε τα ελαττώματά μας με προτερήματα και να φύγουμε μπροστά σαν κοινωνία. Σήμερα που γιορτάζουμε ένα χρυσό μετάλλιο είναι μια αφορμή για να το σκεφτούμε και να το συζητήσουμε» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εκπομπή «Στα χρώματα του Μεσημεριού» στο Ράδιο ΝΕΤ 101.9, Λαμίας.
Μιλώντας για τις αξιοσημείωτες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του Ρίο, ο Επικεφαλής του Ποταμιού, τόνισε τη σημασία των επιτευγμάτων τους, ενώ επανέλαβε την πρότασή του να εισακουστούν οι απόψεις και τα βιώματα των Ολυμπιονικών μας στη Βουλή. «Έχει σημασία να μας πουν μερικά πράγματα σε σχέση με τις προσπάθειες που έκαναν. Και τις αδυναμίες που ένιωσαν, και πού δεν τους στηρίξαμε και το τι πρέπει να γίνει. Κυρίως όμως πρέπει να μιλήσουν στην ελληνική κοινωνία γι΄ αυτή την εσωτερική προσπάθεια που κατέβαλαν: από εκεί που είσαι ένας από τους πολλούς, φεύγεις μπροστά και η σπίθα γίνεται φλόγα. Αυτό έχει σημασία. Είναι κάτι που πρέπει να κάνει και η Ελλάδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου