ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

23.10.14

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, σε ΨΝΑ και Μονάδα Απεξάρτησης ''18 ΑΝΩ''.

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, σε ΨΝΑ και Μονάδα Απεξάρτησης ''18 ΑΝΩ''.Η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, πραγματοποίησε σήμερα, επίσκεψη εργασίας, στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ) και συγκεκριμένα, στη Μονάδα Απεξάρτησης Αλκοολικών- Τοξικομανών ‘‘18 ΑΝΩ’’  ..
.Η Υφυπουργός συζήτησε διεξοδικά για τα θέματα της Μονάδας με τον Διοικητή του ΨΝΑ Παύλο Θεοδωράκη, καθώς και με τον Συντονιστή- Διευθυντή Ψυχίατρο της Μονάδας Αλκοολικών, Φοίβο Τσακίρη.
Η Υφυπουργός επεσήμανε πως το Υπουργείο στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για την απεξάρτηση των αλκοολικών και πρόσθεσε πως στις προθέσεις της είναι η σύσταση Επιτροπής, η οποία και θα αναλάβει να εκπονήσει ένα Εθνικό Σχέδιο Δράσης για το Αλκοόλ για τους Νέους (παιδιά-εφήβους), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού.
Με αφορμή την επίσκεψή της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής η Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Διοικητή του ΨΝΑ, Παύλο Θεοδωράκη για το σχολείο της Μονάδας Απεξάρτησης Τοξικομανών. Η Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Διοικητή πως το Υπουργείο Υγείας και η ίδια προσωπικά, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία του αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου