ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

1.9.14

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” στην πόλη της Κω.

Επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” στην πόλη της Κω.Η Υφυπουργός Υγείας, κα. Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της στα νησιά της Ρόδου, της Κω και της Λέρου, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη εργασίας στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ” στην πόλη της Κω, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας, κα. Φωτεινή Κουλούρη, και το νέο Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Αθανάσιο Παπαρούπα.  ..

Η Υφυπουργός Υγείας συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Κέντρου Πρόληψης, κα. Μαρία Φάκκου, και τον Επιστημονικά Υπεύθυνο, κ. Δημήτριο Γερούκαλη, ενημερώθηκε λεπτομερώς για τη λειτουργία του κέντρου, συζήτησε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει και έλαβε πληροφορίες για τις προληπτικές δράσεις του φορέα, τις πληθυσμιακές ομάδες στις οποίες αυτές απευθύνονται, καθώς και για το επίπεδο της αποτελεσματικότητάς τους.
Η Υφυπουργός Υγείας, επιπρόσθετα, απάντησε στα ζητήματα που της τέθηκαν και έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις  προκειμένου να τηρείται και να εφαρμόζεται το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο και οι διαδικασίες που έχουν ορισθεί από το Υπουργείο Υγείας προς όφελος των πολιτών και της προστασίας της προσωπικότητας και των δικαιωμάτων των ωφελούμενων από το κέντρο πρόληψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου