ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΑ ΚΟΡΩΝΟΣ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ

31.8.14

Συνάντηση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε σήμερα το πρωί (30.08.2014) με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης που πραγματοποιεί στον Νομό Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη στο Δημαρχείο Καλαμάτας συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας στην περιοχή με έμφαση στα ζητήματα των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας.  ..

Ο κ. Κικίλιας συνεχάρη τον Δήμαρχο για την επανεκλογή του στο Δήμο Καλαμάτας και αναφορικά με τη συνάντηση δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Καλαμάτας για την εποικοδομητική συνάντηση και για τα θετικά σχόλια αναφορικά με το έργο που προσφέρει η Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα.
Θεωρώ ότι η καλή συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης μπορεί να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας. Και σε αυτό το πεδίο με τον Δήμαρχο Καλαμάτας συνεργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά. Υποδειγματική είναι η συνεργασία μας κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και αυτό το γεγονός αποδείχθηκε στην πρόσφατη πυρκαγιά στην Αρχαία Μεσσήνη.
Καθόλη τη διάρκεια της χθεσινής μου επίσκεψης είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά κυρίως να συνομιλήσω με τους κατοίκους αυτών των περιοχών και να ακούσω τα προβλήματα ασφάλειας που τους απασχολούν και επηρεάζουν την καθημερινότητά τους. Τους διαβεβαιώ ότι εργαζόμαστε για μία Αστυνομία που λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του πολίτη και πάντα με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον πολίτη μία Αστυνομία που επικεντρώνεται στο τρίπτυχο: Επαγγελματισμός – Αποτελεσματικότητα – Αμεσότητα. Μία Αστυνομία που μπορεί να προλαμβάνει και να καταπολεμά την παραβατικότητα εξίσου αποτελεσματικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου